Over 30 års erfaring 

Menu

Byggetilladelse

Skal du have lavet en tilbygning eller en garage? Eller skal du have bygget et helt nyt hus?

Terraform kan hjælpe jer med at føre jeres projekt ud i livet.

Vi har fokus på at hjælpe private med at få deres projekter ført ud i livet. Terraform hjælper jer med lave en byggeansøgning så i kan få en byggetilladelse.

Der bliver hele tiden stillet nye krav til byggeri og det er derfor efterhånden næsten umuligt for private selv at gøre arbejdet. 

Terraform kan hjælpe dig med at udforme og tegne jeres projekt, samt skaffe den nødvendige myndighedsgodkendelse. Vi laver en byggeansøgning og får en byggetilladelse så I kan komme videre med jeres projekt.

Fra idé til virkelighed

Det kan ofte føles svært og uoverskueligt at få udført både simple og komplekse projekter ud i livet. Vi hjælper jer med dette ved at tage processen et step ad gangen. Vi ønsker at gøre det både nemt og billigt for vores kunder.

Vi ligger stor vægt på at gøre hele processen overskuelig og simpel. Sammen gennemgår vi jeres ønsker og tanker og får det derefter ført ned på papir så projektet kan føres ud i livet.

Simpelt og billigt

Inden vi går igang med processen så noget aftales der en fast pris så alle parter ved hvor man står. 

Vi ligger vægt på at i som kunder føler jer hjulpet og informeret godt igennem hele processen. Vi vil derfor gennemgå alle de forskellige steps sammen med jer inden vi går igang.

Vi er en lille virksomhed og kan derfor give jer en konkurrencedygtig pris. Vi har fokus på at gøre processen fra idé til færdigt byggeri mere simpel for på den måde at gøre det mere gennemskueligt for jer som kunder og samtidig spare penge.

God dialog

Hos Terraform forstår vi godt hvor meget jeres meninger og ønsker betyder. Det er trods alt jer som skal bo i og benytte huset. Det er derfor vigtigt at vi sammen får fundet den rigtige løsning som passer netop til jer. Dette opnår vi igennem løbende dialog hvor vi sammen kan spore os ind på den rigtige løsning.

Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.