Over 30 års erfaring 

Menu

Flydespartelgulv

Terraform kan lave flydespartelgulve stort set alle steder. 

Skal du have rettet et gammelt kældergulv op eller ønsker du at skabe en plan flade under dit færdige gulv? Så kan vi hjælpe dig!

Det skæve og ujævne kældergulv

Vi kan hjælpe dig med at rette dit skæve kældergulv op så du kan få en plan, glat og pæn overflade. Du skal blot sørge for at have ryttet din kælder kan vi lave de fleste gulve på 1-3 dage. Når flydespartelgulvet står færdigt vil du have en overflade som er meget nemmere at gøre ren og samtidig helt plan så kældermøblerne kan stå uden at vippe.

Flydespartelgulv på fugtigt kældergulv

Terraform kan lave et flydespartelgulv som kan holde til moderat fugt fra dit kældergulv. Blandingen er lavet så den kan modstå vedvarende fugt samtidig med at den opretholder sin styrke og form. Det kan ofte gøre kælderen mere komfortabel når det gamle ujævne gulv bliver rettet op og overpladen bliver jævn og pæn.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Flyderspartel under færdigt gulv

Hvis du skal have lagt tæppe, linoleum, vinyl, trægulve, klinker eller fliser og ønsker du at få skabt et jævnt underlag så er flydespartelgulv den ideelle løsning. Hurtigt og billigt kan gulvet blive rettet op så du får et flot og plant slutresultat. 

 Ring til os for at høre hvad vi kan gøre for dig!

 

Er du interesseret i andre gulve? Se her!

 - Betongulve -

 - Designgulve -

- Terrazzogulve -

Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.