Over 30 års erfaring 

Menu

Slibning og renovering

Terraform er eksperter i at renovere og slibe gamle gamle terrazzogulve. Samtidig har vi også stor erfaring med at slibe og polere betongulve.

Renovering af terrazzogulv

Har I et gammelt terrazzogulv som I ønsker at få gjort flot igen så kan vi hjælpe Jer. At arbejde med terrazzogulv kræver stor erfaring og omhyggelighed. Håndtere man gulvet forkert at man ende med at ødelægge det. Vi har de rigtige maskiner og de korrekte behandlinger som sikre et flot resultat. 

Slibning eller polering af betongulv

Hvis man ønsker et flot og moderne look på sit betongulv, så kan man opnå rigtig flotte resultater ved at slibe og polere det, samt give det den rigtige overfladebehandling. Vi kan være behjælpelige med både at støbe, slibe eller polere betongulvet, da vi har den nødvendige erfaring og de rigtige maskiner. 

Reparation af terrazzogulv 

Har I behov for at få repareret Jeres terrazzogulv så kan vi udføre dette. Vi rammer stenblandingen og cementfarven så godt som muligt så vi får en så ensartet overflade som muligt. Det er dog ofte svært at få det til at ligne 100 % det gamle gulv, men vi opnår altid pæne resultater.  

Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan gøre for Jer.

Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.