Over 30 års erfaring 

Menu

Terrazzogulve

Vi har over 15 års erfaring med støbning og slibning af terrazzogulve.

Ønsker I et klassisk og tidløst udtryk i Jeres badeværelse, køkken, entre eller stue, så er et terrazzogulv en rigtig god løsning.

Støbning af terrazzogulv

Terraform kan støbe og slibe terrazzogulvet så det får det ønskede udseende. Inden vi går igang så gennemgår vi de forskellige muligheder sammen med Jer så vi sikre os at vi finder den rigtige farve og stil. Der findes forskellige løsninger og farver til et terrazzogulv og det er derfor en fordel hvis vi snakker sammen så tidligt i processen som muligt. Det gælder både hvis I er ved at bygge nyt hus eller blot er i gang med en renovering.

Terrazzogulv og gulvvarme

Det kan godt lade sig gøre at ligge gulvvarme under et terrazzogulv hvis man gør det på den rigtige måde. Når man har fået installeret gulvvarme under terrazzogulvet vil man opleve at det hårde gulv ligepludselig føles blødt og behageligt, og denne løsning giver en rigtig god komfort. Specielt i de kolde tider vil man aldrig fortryde at have fået lagt gulvvarme. Vi koordinere hele processen sammen med Vvs-manden så I får den rigtige og optimale løsning.

Ring til os og høre nærmere hvad vi kan gøre for Jer!

 

Er du interesseret i andre gulve? Se her!

 - Betongulve -

 - Designgulve -

 - Flydespartelgulve -

 

Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.